SWEET MEMORY…

RABARBRADESSERT

Rabarbra smaker sol og sommer… gode barndomsminner dyppet i sukker ;-)
Denne desserten har blitt en selvfølge hos oss i rabarbrasesongen. Perfekt blanding av surt og søtt!
Slik gjør du:
Rens rabarbra og kutt i terninger. Bland mel, sukker og rabarbra i en bolle. Sett til side.
Bland det tørre, smuldre i smør. Tilsett de hakkede nøttene.
Fordel rabarbra i en paiform. Fordel smør og nøtteblandingen over som et lokk.
Stek på nederste rille ved 200 grader i 40 minutter.
Serveres med deilig vaniljeis.
( Jeg synes yoghurtisen er best, for den er frisk og ikke så søt ;)  )
 
// Images: Therese Knutsen //
Deilig St. Hans dessert, eller rett og slett fint følge til kaffen på en torsdag ;-)
Snart helg igjen! Ha en fin torsdag :)
Rhubarb is so yummy and brings back so many summer memories. :)
A mix of  sour rhubarb and crunchy valnuts,brown sugar and cinnamon… heaven on a thursday!
(Try pressing the Translate button on the right to understand the recipe ;)  )
Have a great Thursday, the weekend is just around the corner :)
Therese
 
1 Comment

Post a Comment