SPRING PASTA
PÅSKEPASTA MED AVOCADOPESTO OG EGG
Sort spaghetti ble et fint lite fuglerede til mine to lunch-egg her om dagen :-)
Jeg er veldig glad i grønn pesto og tester stadig nye varianter. Denne gangen tilsatte jeg spinat, og litt avocado. Suksess! Pestoen ble kremet og mild på smak. Sammen med asparges, ristede pinjekjerner og sprøstekt chorizo ble det en mettende, sunn og kjempegod lunchrett. Vil du også smake på den? Da gjør du slik:
I en stavmikser/blender blander du:
1/2 pose babyspinat
1 liten potte basilikum
1/2 avocado
1 dl ristede pinjekjerner
1 dl revet parmesan
1/2 kinesisk hvitløk, eller 1-2 fedd vanlig hvitløk
saften av 1/2 sitron
Til slutt tilsetter du
ca, 1 dl god olivenolje, til pestoen får en kremet konsistens.
Smak til med salt og pepper
Foto © Therese Knutsen
Kok pasta al dente, og vend inn mesteparten av pestoen.
Garnityr:
Dampede asparges i biter
Mer pesto
Ristede pinjekjerner
Fersk revet parmesan
Sprøstekte og grovhakkede biter chorizopølse
Og på toppen av spaghettiredet…, 2 smilende egg (Kokt i 8 minutter)
Enjoy!
Therese
No Comments