WINTER LOOK…, SUMMER TASTE
KOKOS I SVINGENE
Et meget vellykket eksperiment på kjøkkenet her om dagen :-)
Jeg storkoser meg og kobler helt av når jeg baker! Spesielt gjærbakst. Duften av gjær er liksom så beroligende, og det å jobbe med den lune og myke deigen…♥
Så, en snøtung søndag stod jeg hele dagen på kjøkkenet og knyttet, rullet og tvinnet boller. Jeg er ihuga kanelbolletilhenger, så det ble en del av de, både med og uten valnøtter i fyllet. Men så til eksperimentet…, kokosfyll i svingene…, FANTASTISK! Alle var enige i at dette var en veldig god idè!! ;-) Familien er riktig nok over gjennomsnittet glad i kokos, men både venner og hele storfamilien var enig!
Deigen er den samme som alltid, og den finner du HER. Slik fikser du kokosfyllet:
Du trenger:
150 g romtemperert smør
1 dl sukker
2 dl kokosmasse
Alle ingrediensene røres sammen og bres utover leivene på samme måte som når man lager kanelboller. Steketid og temperatur er den samme.
// Recipe and Photo: Therese Knutsen //
Før servering drysser jeg over litt mer kokos, og pudrer til slutt med melis. Lyse «snødekkede» boller som smaker deilig av tropisk sommer ♥
Disse kokossnurrene tar opp konkurransen med helgens fastelavensboller spør du meg!
Vel.., kanskje vi får si ja takk, begge deler? ;-) Enjoy!
// I am a huge fan of cinnamon buns, but these coconut buns really upped the ante when I was baking last Sunday! Fantastic! So happy that I tried this filling! :-) //
Therese