MARZIPAN TWISTS
PERFEKTE HYTTEBOLLER
Gjærbakst smaker ekstra godt på hytta synes jeg :-) Lune boller, sammen med en stor kopp varm sjokolade etter en lang skitur…Mmmm! Samtidig som jeg bakte de supergode Kokos i svingene for et par uker siden, brukte jeg noe av kanelbolle-deigen til disse deilige marsipan-twistene. Passer perfekt til påske også tenker jeg, når marsipan pleier å være mye av i butikken igjen ;)
Vi har nå tatt med kontoret på fjellet noen dager, siden det er vinterferie her denne uken. Vi mikser skiturer, snø, hyttekos med jobb i litt andre kontoromgivelser ;) Med i bagasjen.., et par poser frosne marsipan-twister.
Fristet det med marsipanboller..? Her er i hvert fall oppskriften på fyllet:
200g marsipan med minst 50% mandler
100g smør
50g sukker
Tips! Er du som meg, glad i litt crunch i bollene også..? Da passer det veldig godt å strø mandelflak både inni leiven før den tvinnes, samt på toppen før bollene steking!
Og, bolleoppskriften, den finner du i linken lenger opp :-)
Etter dagens tur ute i snøværet ved hytta, lunet jeg marsipanbollene litt i ovnen før de fikk et vinterhvitt dryss av melis på toppen.
Ikke mange igjen her nå, det kan jeg love dere…;-)
Recipe/ Styling/ Photo: Therese Knutsen
Håper dere har, eller har hatt en fin vinterferie, og at dere tipser meg hvis dere har ideer til godt fyll i boller! Vil gjerne ha tips fra dere i kommentarfeltet!!
Fin torsdagskveld til dere alle sammen!
Therese