GIN-GER BEER COCKTAIL

JULECOCKTAIL MED GIN OG INGEFÆRØL

Dette er en cocktail som er helt perfekt nå i julen (og selvfølgelig resten av året også ;) )

Smaken av einer, sitrus og kanel i norske Stig Bareksten`s prisvinnende gin, sammen med ingefærøl, lime og appelsinskall blir en superfrisk drink!

Bareksten Botanical gin ble kåret til verdens beste gin i 2017,  og er et selvfølgelig valg! :-)

Du trenger til en drink:

ca. 4 cl Gin

ca. 8 cl ingefærøl

Saften av 0,5 lime

Appelsinskall og skivet frisk ingefær

Slik gjør du:

Hell gin, limesaft og ingefærøl i et glass.

Fyll opp med is til isbitene stikker opp av vesken.

Tips! Bruk store isbiter som smelter sakte, slik at drinken ikke vannes ut!

Vri oljen ut av appelsinskallet over drinken, gni skallet rundt kanten på glasset og slipp det ned i glasset sammen med skivet ingefær og eventuelt en limebåt.

Tips! Bruk en einekvist som rørepinne. Fest appelsinskall og skivet ingefær på kvisten ved servering.

Styling og foto: © Therese Knutsen

 Nytes iskald! :-)

Therese

0

HAPPY NEW YEAR!

NYTTÅRSBORD

Siste borddekking dette tiåret :-)

Blir som de fleste år et bord i mørke nyanser med stjerner som dekor. Inspirert av stjernehimmel og fyrverkeri.

Einekvistene fra julebordet står like fint enda, og får være det grønne innslaget på nyttårsbordet også. Kostet bare en lite tur i skogen, og det er jo bare vinn vinn spør du meg ;) Stjerneskåler med lys i sammen med papirstjerner laget av datteren i huset gir nyttårsstemning på bordet.

Papirstjernene med hull i midten er de samme som jeg laget til bordet på julaften, og de har fått en fin einekvist som enkel dekor på toppen av servietten. Bestikket rullet jeg ganske enkelt inni servietten.

Cocktailglass må til når vi skal heve glasset for et nytt tiår!

Styling og foto: © Therese Knutsen

Ha en strålende nyttårsfeiring!

Therese

0