MOBILE PICTURE WALL, VOL. 2

DIY! MOBIL BILDEHYLLE OG BOKHYLLE

Forrige uke viste jeg dere tegninger av en mobil bilde/bokhylle, jeg hadde planer om å ha i stuen. (ja, og på messestanden min;) ) I går ble hyllen ferdig, takket være husets beste verktøy.., min kjære mann! :-D

Og slik ble den. Jeg er veldig fornøyd! Akkurat nå er det våren som får plass i hyllen, i form av inspirerende hagebøker, små grønne vekster, og bilder i grønne toner. Ved siden av hyllen, ser dere de innebygde bokskapene våre. Der plasseres alle bøker og magasiner som ikke nødvendigvis er så dekorative, og fotogene ;))

Ingen spikerhull i veggene, og mulighet for enkel forandring i rommet, enten ved å flytte rundt på hele hyllen, eller bare på innholdet.

Over ser dere materialoversikten, og fremgangsmåten, i tilfelle dere blir inspirert til å lage en selv.

Hyllen er malt i fargen S 9000-N, med malingen LADY Pure Color fra Jotun, som er supermatt. Den mørke fargen fremhever mønstre, motiver, detaljer og farger på det som står i hyllen til enhver tid:)

Fix ferdig, og i følge min mann, så enkel å snekre sammen at til og med jeg kunne klart det selv;))

PS! Jeg vil gjerne høre fra dere i kommentarfeltet :-) Kom gjerne med innspill på hva dere ønsker å lese om her på bloggen, eller bare legg igjen en liten hilsen. Så gøy å vite hvem det er som titter innom :-D

Ha en strålende torsdagskveld, i morgen er det helg..,Yeah!

//My mobile picture/book shelf has come to life! Thanks to the best tool in my tool box.., my dear husband! ;-) I really love the result! So nice to be able to be creative, move pictures and decor around in the livingroom, without leaving big holes in the walls.//

Therese

3

COLORFUL DINNER

FARGERIK TORSKEMIDDAG

Gårsdagens fargefest av en fiskemiddag!  Denne måtte jeg bare dele med dere :-)

Til 4 personer:

1 kg.torskefilet (Jeg fant Skrei Loins på Kiwi )

4 store søtpoteter

1 pose frosne grønne erter

2 små Chorizo i terninger.

Sitron

Olivenolje

Salt og pepper

// Recipe/ Styling / Photo: Therese Knutsen//

Sett ovnen på 200 grader.

Skrell potetene, kutt i terninger, og damp til de er møre. Mos potetene grovt med en potetmoser.

Kutt chorizo i terninger og stek gylne.

Del fisken i stykker, og legg i en smurt ildfast form. Jeg bruker alltid kokosolje uten smak til steking. Bakes i ca 10 minutter, til den flaker seg.

Kok opp vann i en kjele, hell i de frosne ertene, og kok opp igjen. Sil av vannet, og mos ertene til purè med stavmikser .

Server fisken med en skvis sitron, og god olivenolje.

Smakfullt, sunt, og klart til servering på under 30 minutter!

Enjoy!

// Yesterday`s color feast! A tasteful, healthy, and super easy dinner! Ready to serve in only 30 minutes :-) Oven baked cod, sweet potato mash, pea purè, and crispy chorizo. Try it :-D //

Therese

0