9. desember 2013
A TASTE OF CHRISTMAS
FRISK APPELSINGLØGG
Appelsin og julekrydder er en nydelig kombinasjon synes jeg :) Etter en fin dag ute i snøen, etter snømåking, juletrefelling eller snøballkrig, smaker det fortreffelig med gløgg laget av ferskpresset appelsin nå i førjulstiden. :-)
APPELSINGLØGG:
6 dl ferskpresset appelsinjuice
Saften av 2 appelsiner
ca. 3 ss akasia honning
10 nellikspiker
2 kanelstenger
6 knuste kardemommefrø
1 vaniljestang delt i to
Oppskrift/Styling/Foto: Therese Knutsen
Smaksett gløggen med dine favorittkrydder og honning etter ønske, la det hele trekke uten å koke i ca 10 minutter. Sil gløggen. Serveres gjerne med en kanelstang og en appelsinskive i koppen.
Ønsker du enda fyldigere kryddersmak, øker du mengden krydder og lar gløggen trekke litt lenger.
Hjemmelagde pepperkaker er perfekt følge spør du meg :)
Ha en fin kveld alle sammen!
Combining some freshly squeezed oranges and sweet honey with your favorite Christmas spices like cinnamon, vanilla, clove and cardamom…mmm!
Warm everything and let it simmer for about 10 minutes. Serve hot on a cold winters day with some homemade gingerbread on the side :-)
Have a nice evening everyone!
Therese
Anne Eriksen Valstad
10. desember 2013 at 10:09Hei Therese, så fin blogg du har!!! La meg til som følger her jeg og gleder meg til å se mer her inne. Vil bare få ønske det en ordentlig god adventstid videre og så håper jeg at jula blir fin på alle måter. kos deg masse med juleforberedelsene :)
Klem fra Anne <3
Gledene i livet
10. desember 2013 at 13:17Nydelige bilder – det så virkelig innbydende og godt ut :)
Jeg kan nesten kjenne lukta gjennom skjermen. Du har en veldig inspirerende blogg, jeg legger meg til som følger med en gang :)
Therese Knutsen
11. desember 2013 at 17:09Tusen takk kjære Gina for fine ord :-) Jeg blir så glad når noen blir inspirert her på bloggen! Velkommen skal du være :-) Du får prøve ut gløggen, den smaker nydelig av jul.
Ha en strålende førjulstid, og en magisk julefeiring
Klem Therese!