CHRISTMAS GLØGG COCKTAIL
JULECOCKTAIL AV EPLEGLØGG
Varm julekrydret eplegløgg er for lengst blitt en tradisjon her hos oss i desember, både med og uten bobler i ;-)
En annen måte å bruke gløggen på er å kjøle den ned til kjøleskaptemperatur, og deretter lage en frisk og sprudlende julecocktail.
Oppskriften på eplegløggen finner du HER!
Tips! På bildene har jeg gjtt drinken enda mer julestemning ved å servere den kalde eplelgløggen i en julekule i glass. Enkel og effektfullt!
Julekulene i glass finner du HER!
Dekk bunnen av glasset med knust is og legg julekulen med drinken i på toppen. Pynt gjerne drinken med en stjerneanis og en kvist rosmarin eller eventuelt en kanelstang.
Gjestene heller selv drinken i glasset før det fylles opp med en tørr og sprudlende Crèmant
Har du ikke glasskulene kan drinken selvfølgelig serveres likevel. Fyll da et cocktailglass 1/3 fullt med iskald eplegløgg, topp opp med litt knust is og Crèmant, og nyt!
Oppskrift/Styling og foto: Therese Knutsen
Ta også en titt på juledrinken jeg laget i iskuler HER! :-)
Ha en sprudlende juletid!
Enjoy!
Therese
No Comments