SALTY CARAMELS
THE SWEETEST HOMEMADE GIFT!
Åh du søte juletid ;-) Hvert år i desember lager jeg karameller…, mye karameller! Mesteparten gir jeg bort :-) Grunnoppskriften er alltid den samme, for den funker hver gang, men jeg tilsetter ulike smaker innimellom. Nøtter, tyrkisk pepper… I år ble det Maldon salt. Saltet strør jeg over etter at karamellmassen er helt i en form til avkjøling. Fantastisk gode!! Det synes både jeg og de som har fått de i gave :-) Dette må dere prøve!
Oppskriften min finner dere HER
Tips! Invester i et digitalt termometer som kan måle temperaturen når karamellene kokes. Jeg lar massen fosskoke til temperaturen er 119 grader. Da blir karamellene perfekt, og er enkle å få ut av papiret. Oppbevar de i romtemperatur, da smaker de best!
Ha en herlig ukestart alle sammen!
Her blir det ufrivillig rolig uke, da kroppen ikke spiller på lag om dagen dessverre, men satser på at det blir likar i mårra ;) I hvert fall til jul…:-)
// Sea salt is this year`s new flavour to my traditional caramels. Original recipe HER I love to give away these at Christmas time. //
Therese
No Comments