COLORFUL DINNER
FARGERIK TORSKEMIDDAG
Gårsdagens fargefest av en fiskemiddag! Denne måtte jeg bare dele med dere :-)
Til 4 personer:
1 kg.torskefilet (Jeg fant Skrei Loins på Kiwi )
4 store søtpoteter
1 pose frosne grønne erter
2 små Chorizo i terninger.
Sitron
Olivenolje
Salt og pepper
// Recipe/ Styling / Photo: Therese Knutsen//
Sett ovnen på 200 grader.
Skrell potetene, kutt i terninger, og damp til de er møre. Mos potetene grovt med en potetmoser.
Kutt chorizo i terninger og stek gylne.
Del fisken i stykker, og legg i en smurt ildfast form. Jeg bruker alltid kokosolje uten smak til steking. Bakes i ca 10 minutter, til den flaker seg.
Kok opp vann i en kjele, hell i de frosne ertene, og kok opp igjen. Sil av vannet, og mos ertene til purè med stavmikser .
Server fisken med en skvis sitron, og god olivenolje.
Smakfullt, sunt, og klart til servering på under 30 minutter!
Enjoy!
// Yesterday`s color feast! A tasteful, healthy, and super easy dinner! Ready to serve in only 30 minutes :-) Oven baked cod, sweet potato mash, pea purè, and crispy chorizo. Try it :-D //
Therese
No Comments